Golfsimulator

Om golfsimulatorn

Vad är en golfsimulator?
Den jag valt att investera i består av en enkel stålburskonstruktion där väggar och tack är täckta av en tjock, svart duk. Den har två höghastighetskameror som läser av bollen och därmed med exakthet kan räkna ut både bollens rikting men även hur klubba kom till bollen. Simulatorn sköts via en 22″ stor pekskärm och det krävs väldigt lite datavana för att kunna hantera den, det mest går automatiskt. En projektor ger en ca 4m bred bild där du ser banan och bollen när den flyger.

Vad kan du göra i en golfsimulator?
Du kan slå på rangen, spela 65st olika banor från runt om i världen, inklusive en del svenska banor, det går att ha närspelstävlingar och närmasthål tävlingar. Du använder dina egna klubbor och riktiga bollar. Då du spelar en runda golf så får du använda alla sorters slag: Utslag, inspel, bunker och putt. Det är med andra ord precis som att spela en vanlig runda där du får använda alla slag. Alltså mycket bra träning och VÄLDIGT ROLIGT!

Hur mycket kostar det?
Det kostar 300 kr/tim att hyra simulatorn, vill du spela mer kan du bli medlem. Ett medlemskap kostar 1000 kr/pers, för det medlemskapet får du spela för så lite som 150 kr/tim men det gäller bara om alla som spelar är medlemmar. Tar du med gäster får de också betala 150 kr/tim då medlemskapen är personliga, så se till att du och dina vänner är medlemmar så betalar ni aldrig mer än 150 kr/tim. Med den prissättningen är vi billigast i Sverige!

Betalning
Betalning görs enklast via Swish på nummer: 123 476 0450

Nästa golf resa

Valle del Este Golf Resort

Starta säsongen på bästa sätt!

En vecka fylld med härliga golfupplevelser på fantastisk
anläggning tillsammans med mig, Anders Molin!

Datum: 11-18 april 2023