Custom fitting - Ta ditt spel till nya nivåer

Vad är custom fitting?

Vad är det, spelar det någon roll, jag är inte tillräckligt bra eller det måste vara jättedyrt?
Detta är vanliga frågor som jag får. Ja, vad är en customfit egentligen och vem riktar det sig till? Jag kan hjälpa dig att anpassa dina klubbor efter din kroppsbyggnad (arm/benlängd), handstorlek, ditt tempo, infallsvinkel, farten i svingen, spelnivå, fysiska åkommor (ont i armbågar, händer, handleder mm) och vad vill du ha för bollflykt (högre, längre eller rakare?)

Spelar det någon roll?
För många kan det vara helt avgörande för att få ut det bästa och roligaste av ditt spel eller inte. Att ha en bra grunduppställning, bra grepp och hyfsad förståelse för rörelsen kommer alltid först men kombinerar du det med rätt utrustning så blir det ofta stor skillnad.

Hur lågt hcp ska jag ha för att det ska spela roll?
Du får stor hjälp redan från första gången du spelar men helst ska du ha spelat lite så du har en grundrörelse när du kommer till mig då blir det lättare men ALLA blir hjälpta av en customfit.

Hur går det till?
Vi bokar en tid där jag ställer en rad frågor till dig om ditt spel och vad du vill ha ut av ditt spel och dina klubbor. Vi skapar sedan en baslinje (grundvärden från din sving. Höjd, längd, landningsvinkel, infallsvinkel, bollhastighet, spinn mm) som vi kan använda och jämföra ev förbättringar mot de nya klubborna som du testar. Du väljer vilken klubba du har lättast för att träffa med, lättaste att svinga och sedan tar jag värdena från radarenheten och bestämmer skaft, modell på klubbhuvud, lie vinkel, typ av grepp och storlek samt vilken setmakeup du ska ha (vilka klubbor du behöver?) Spela inte med fler klubbor än du behöver.

Nästa golf resa

Valle del Este Golf Resort

Starta säsongen på bästa sätt!

En vecka fylld med härliga golfupplevelser på fantastisk
anläggning tillsammans med mig, Anders Molin!

Datum: 11-18 april 2023